Navštíveno 2087x

Cim vylestit prekryti plexi svetlometu? thx
zubni pastou nejlepsi nejakou whitning

16.08.2007, 14:22 |
koren nebo existujou spcialni pripravky treba na lesteni plexi na motorkach
huh fakt zubni pastou?:o) normalne na hadr a jedem? A pak oplachnout vodou? Ok I´ll try:)
ja tak lestil sklicko na mobilu a oukej
hele mi v práci leštili jeden čas světelný panely normál tempem a leštičkou na auta ... ale zkusil bych no napřed na nějakým kousku, zubní pasta funguje taky ale na malé vrypy ...
Tak ono zas nejak moc dobity neni, ale mam je sundany stejnak tak to vezmu rovnou.. Diky za tipy, tempo me napadlo taky ale nebyl jsem si jistej..
Tak tempo good, jsem trosicku bastlil tak jsem pritom i vylestil ty kryty:)

A s xenonem:) super ze to nespliva ale porad krouzek krasne oramuje tu potkavacku:)

16.08.2007, 17:25 |
koren tempo ti to porad poskrabe - i kdyz mikro ale stejne
hezka prace Martyne..me to prave splivavalo,to nebylo ono,ale tohle je bombicka..libi jinak dobre lesti zubni pasta Promise ...je to spise ale na sklicka mobilu...

16.08.2007, 18:00 |
fabi tempo....jsou 2, jedno na stary laky(drsnejsi pasta) a druhy na novy(jemnejsi).....
koren: to v pripade brouseni vcelku logicky, ze to vice ci mene dres ;-)

16.08.2007, 18:23 |
koren .mycTD: samozrejme ze mas pravdu.ale dotaz byl:"Cim vylestit plexi?"
i kdyz teda i lesteni je de facto brouseni:-)
ja osobne bych postupoval od tech nejjemnejsich prostredku k tem hrubsim.Porad lepsi kdyz to nic neudela nez rovnou poskrabat a pak to pracne napravovat.

17.08.2007, 13:08 |
Katy | Upraveno: 2007-08-17 13:13:15
nejake foto jak to vypadalo pred ?
ja resila a resim tohle... ale uz mam svetla doma a chystam se na to se zubni pastou :
ale nevim no.... vypada to jak nejaka povrch.uprava na tom plastu,ktera sliza... a je vypalena od svetla. je to i na bokach ruzne malo.

pred tam nebyly krouzky ale hnusna zluta zarovicka:D a jak jsem rikal nebyly moc dobity ty prekryty vzal jsem to jen tak z prinicipu:) ale zda se mi ze docela prokoukly..

17.08.2007, 14:26 |
makk XERAPOL jednoznacne , mal som doskriabane svetla ,vyskusal som vsetko ,nakoniec som nasiel pastu na skrabance a krasne to vylestilo ,vrelo odporucujem.
[ Link ]
Jak piše makk,jediná spolehlivá věc co na to funguje 100% je Xerapol
Katy: ziju v domeni ze jsou ty prekryty lakovany... ale asi se mylim :)
for jarinek jak vidíš není to jedinná věc, funguje na to spolehlivě i Tempo ...

22.08.2007, 10:57 |
Katy 2u-geen: jako na tech mojich svetlech ?
no taky si to myslim.. pac to, co se z toho loupe tak vypada..
Jinak u me zubni pasta NEzabarala :(
o vikendu jeste budu zkouset nejake Vapno.. .(lesti se s tim hodinky,telefony atd.).
anebo pry mam zkusit nejjemnejsi smirgl pod vodu.....ale cim pak odstranit ty skrabance ?
pokud je to nalakovaný tak na to zubní pasta ani leštidla na mobily a hodinky nemůžou zabrat, ten lak je brutal tvrdej a tohle ho neodbrousí, super jemnej šmirgl pod vodou by na to mohl zabrat, odstraní i škrábance a pak teprve to rozleštit třeba tím tempem případně zafinišovat zubní pastou ....

22.08.2007, 14:49 |
Katy 2mar.: diky.
no a jeste padl i dotaz na Technicky benzin... jeslti by to tim slo dolu nebo jestli by to neposkodil nejak ?
normalne nehtem to odrypat ale nejde.
pod vodou t přebrousit 2000 pak 2500 šmirglem pak to strojně přebrousit a přeleštit a maš stoho novky světla